Fiúk Csendes 7végéje, Mad, 2015. november 13-15.

2015.11.19 13:43

Az Úré a hála és dicsőség, hogy immár 8. alkalommal szervezhettük meg Madon, a Mentőmisszió épületében a Fiúk Csendes 7végéjét.

Egész hétvégén József életére összpontosítva figyeltük meg, hogy milyen példát mutat nekünk az ÚR egy bibliai férfi személyén keresztül.

Három előadást hallgathattunk meg: József, a jobban szeretett, József, akire szemet vetettek és József, akit az Isten küldött címmel. Jó volt meglátni, hogy a mélységek, a világi kísértések idején is van szabadulás, van kiút. Egyedül az Úr tesz késszé minden embert, itt különösen minden férfit, hogy fiúként, férfiként, férjként és apaként is helyt tudjon állni a mindennapokban. Az előadások alatt megláthattuk, hogy a bosszúállás, a haragtartás sem jó irányelv, hanem arra kell törekednünk, hogy Isten szeretete, a Vele átélt öröm és hála fakadjon ki belőlünk minden élethelyzetben, még a nehézségek közt is.

Hálás vagyok az Úrnak, hogy újra együtt tölthettünk egy hétvégét; hiszem és remélem, hogy az Úr jövőre is elkészíti nekünk ezt az alkalmat is.