Fiúk/Férfiak Csendes 7végéje, Mad, 2017. november 17-19.

2017.11.22 16:43

2017. november 17-19. között került megrendezésre a Fiúk/Férfiak Csendes 7végéje elnevezésű alkalom, a Madi Református Mentőmisszió épületében. Az idei fiúhétvége témája Aháb király élete volt, azon belül is Nábót szőlőjének történetét vizsgáltuk meg 3 igei alkalmon. Az igehirdetések alatt nemcsak Aháb király életébe kaptunk betekintést, hanem szó volt Nábótról, az isteni törvényekhez ragaszkodó, az ÚR útján járó férfiról, valamint az istentelen, bálványimádó Jezábelről, Aháb feleségéről is.

Az igehirdetések témái: 1. Az atyai örökség nem eleadó, 2. „Majd én megszerzem neked...”, 3. A félrevezetett – felemás igában. Az előadásokat tartalmas beszélgetések követték, és ez volt jellemző a szabadidőre is, jó volt közösen elcsendesedni, kérdezni, beszélgetni.

A fiúhétvége vasárnap a délelőtti istentisztelettel ért véget, ahol a résztvevők énekkel és bizonyságtétellel szolgáltak, majd igét hirdetett a helyi gyülekezet lelkipásztora. A közös ebéd után mindenki útnak indult és fizikailag talán elfáradva, de lélekben megerősödve és felfrissülve kezdhettünk neki az újabb hétnek. Legyen Istené a dicsőség!