Táborok

  • Tavaszi tábor gyermekek és serdülők részére (Jóka)  
  • Nyári tábor gyermekek és serdülők részére (Jóka)             
  • Nyári ifjúsági csendeshét
  • Szilveszteri ifjúsági csendesnapok
  • Lányok csendes hétvégéje
  • Fiúk csendes hétvégéje
  • Napközis táborok

           

     LEÍRÁS & PROGRAM:
       

            Ezeket a táborokat olyan gyermekek/fiatalok számára szervezzük, akiknek a szívében ott van az érdeklődés és vágy jobban megismerni Isten Igéjét és megérteni személyes életükre nézve annak üzeneteit. Egyben lehetőséget akarunk biztosítani a táborokon résztvevő gyermekeknek/fiataloknak, hogy új barátokra, testvérekre találjanak, akik szintén keresztyéni alapokra szeretnék építeni életüket.

        Délelőtti órákban a bibliai történetekkel és azoknak üzeneteivel foglalkozunk. Az előadásokat követően rövid szünet után a résztvevők csoportokban megbeszélik, hogyan lehet az igék üzeneteit alkalmazni a személyes életükben.

        A délutánokat különböző csoportos foglalkozásokkal, játékokkal és vetélkedőkkel töltjük. Szép idő esetén a keddi napon sportdélután van a fotbalpályán /tavaszi táborok alatt rendelkezésünkre állnak  a gyülekezeti termek/, szerdán szokott lenni az ún. állomásjáték /az állomásokon különböző ügyességi és ismereti feladatokat kell megoldani/, csütörtökön pedig kézműves foglalkozás /a gyermekek sajátkezűleg készítenek valamit, amit emlékül hazavisznek/.

            Esténként missziós történetet adunk tovább különböző misszionáriusok életéről, akiknek az önfeláldozó életük példa lehet számunkra. Esetleg egy ifjúsági könyv van feldolgozva úgy, hogy két este alatt el lehessen mondani. Az utolsó estét a Ki mit tud teszi színessé, amikor a résztvevők bemutathatják saját tehetségüket, kreativitásukat. A nagyobbaknál pedig szórakoztató és egyben tanulságos vetélkedőkkel töltjük az időt.

        Istennek legyen hála, Aki jelenlétével biztosítja az oltalmat és megáldja ezeket az alkalmakat. Hálát adunk az Úrnak a résztvevőkkel való személyes mélyebb beszélgetésekért is. Hisszük, hogy ezek az alkalmak Istenünk dicsőségét szolgálják, és a továbbiakban is folytatódhatnak az Ő segítségével.